FD Cars Team - Service auto Magurele, Ilfov

Electrica si Diagnoza

FD CARS TEAM efectueaza toate tipurile de testari ale sistemelor si echipamentelor electrice si electronice, precum si diagnoze auto asupra sistemelor autovehiculului intr-un spatiu modern, dotat cu echipamente performante de firma si aranjate in flux tehnologic.

 

Electricienii nostri auto sunt specializati prin cursuri de formare, si va stau la dispozitie pentru determinarea defectiunilor aparute la autoturismul dumneavoastra , cu ajutorul testerelor computerizate de diagnosticare.

Sectia de Electrica auto dispune de testere universale de acumulatori de firma, care se utilizeaza pentru testarea acumulatorilor de pornire de 6 V ?i 12 V si in continuare se pot realiza testări extinse pentru sistemele de aprindere/ încărcare de 12 V ?i 24 V.

Testerele electronice de acumulatori servec nu numai la măsurarea tensiunii, ci se pot obţine si informaţii referitoare la starea acumulatorului. În testere se pot introduce date referitoare la temperatura ambientală, concentraţia electrolitului, tipul acumulatorului, curentul de pornire, iar testerele ne dau valoarea estimată a curentului de pornire în amperi sau în procente.

Galerie foto
  • ...