Color Designs - Fatade ventilate, Placari cu bond Ilfov

Tamplarie PVC/Aluminiu

Sistemele de aluminiu pentru ferestre si usi se impart in doua mari clase de produse:

1. fara bariera termica (unicamerale) - recomandate pentru climatul cald ori moderat, dar numai in cazul compartimentarilor interioare sau pentru spatiile fara destinatie de locuinta (balcoane, spatii tehnice, spatii industriale)

2. cu bariera termica din poliamida, care elimina conductivitatea metalului, asigurand o izolare termica sporita, utilizate in cazul climatului sever.

Gama variata de profile asigura posibilitatea realizarii tuturor tipurilor de deschideri, fiind disponibile intr-o gama variata de culori.


Tamplarie din PVC
Ferestrele si usile realizate din profile PVC impreuna cu pachetul termopan de sticla poate fi solutia ideala pentru imbunatatirea confortului termic si fonic al locuintei. Substanta din care sunt fabricate elementele de tamplarie PVC, respectiv PVC-ul, prezinta o serie de caracteristici care il recomanda drept material extrem de durabil. Acesta este motivul pentru care produsele de tamplarie PVC ofera importante beneficii economice si ecologice.


Rulouri exterioare din Aluminiu
Rulourile din aluminiu sunt solutia ideala pentru umbrirea si securizarea ferestrelor casei dumneavoastra. Disponibile intr-un design atent si o paleta coloristica generoasa, cresc valoarea imobilului si contribuie favorabil la design-ul de ansamblu

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0741281399
Str. Primaverii, Nr. 4, Stefanestii de Jos, judetul Ilfov
Distribuie