Fata din Dafin - Gradinita Bucuresti

Centrul Educational Fata din Dafin

Centrul Educational Fata din Dafin a deschis portile la inceputul anului 2019, punând la dispozitia copiilor o locatie ce dispune de o curte generoasa, camere spatioase si luminoase, sala de sport/festivitati si sala de mese.

Cadrele didactice cu experienta ghideaza copiii în dezvoltarea lor spre a-si atinge potentialul maxim, îi însotesc treptat, in dezvoltarea lor perceptiva, motrica si intelectuala, stimulându-le în acelasi timp imaginatia.

Învatarea prin descoperire îi ajuta pe copii sa foloseasca experientele anterioare, sa faca corelatii, sa caute in mod activ solutii si raspunsuri la întrebari, sa descopere fenomene si adevaruri noi.

Zilnic, cadrele noastre didactice îi ajuta pe copii sa îsi dezvolte abilitatile metacognitive si ii încurajeaza sa se implice în propria învatare.
Tot acest proiect a pornit din dorinta fondatorilor de a gasi o metoda educationala care sa corespunda nevoilor propiilor copii, determinandu-i nu numai sa exploreze noi metode de invatare, ci sa le si materializeze intr-un centru educational, dezvoltând programe educationale pentru fiecare etapa de vârsta a copilului.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723669539
Str. Garlei nr. 45 A, Sector 1, Nr 8, Sector 1
Distribuie