Fast Gaz Instal - Firma instalatii gaze

Instalatii gaze

Chiar daca avem cel mai mic pret pentru verificari instalatii gaze sau dintre cele mai mici din Bucuresti si oferim mereu promotii, ne-am dori totusi sa nu ne alegi dupa pret, ci pentru felul responsabil in care facem verificarea si pentru siguranta pe care o vei capata, ca nici vecinii nu te vor pune in pericol.

Serviciile de verificari gaze si revizii gaze se inscriu in categoria noastra principala de preocupari si ne adresam asociatiilor de proprietari, persoanelor fizice, institutiilor publice si persoanelor juridice din Bucuresti si Ilfov.

Lipsa acuta de educatie privind riscurile unor explozii si distrugeri grave aduse locuintelor si celor din jur, in urma nepasarii unora dintre noi, poate face ca intr-o singura secunda sa se spulbere vietile celor dragi si bunurile agonisite dupa o viata de munca.

Cei mai multi cauta cel mai mic pret pentru verificari gaze, neurmarind decat a bifa aceasta operatiune, pentru ca legea o cere, insa in opinia noastra, acest obicei este total gresit.

Asa se intampla si cu polita de asigurare obligatorie RCA, ignorand faptul ca, anumiti furnizori nu-si pot onora serviciile si pagubitul ne poate da in judecata, iar aceasta lipsa de chibzuinta sa se intoarca impotriva noastra.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722367705
Str. Pinului, nr. 62B, Dragomiresti-Deal, judetul Ilfov
Distribuie