Fast Eco - Instalatii termice, electrice, instalatii de automatizare, Bucuresti

Modulele Cetetherm Mini IS

Modulele Cetetherm Mini IS sunt gata echipate pentru incalzirea centrala si apa calda. Acest tip de mini module sunt adecvate pentru consumul necesar unei familii si pentru unitatile duplex care sunt conectate deja la reteaua de energie termica.

Modulului Cetetherm Mini IS este un produs cu functii practice si usor de manipulat. Toate componentele modulului sunt usor accesibile, in cazul unei inspectii sau interventii de service viitoare necesare.

 

Confort maximModulele Cetetherm Mini IS sunt complet automatizate, cu setari individuale de temperatura pentru incalzirea centrala si ap calda de consum. Caldura este reglata automat in functie de temperatura exterioara si de cea dorita in interiorul locuintei. Apa calda menajera este incalzita complet separat intr-un schimator de caldura cu capacitate mare. Astfel, apa calda este la fel de proaspata ca si apa rece din reteaua principala

 

Instalare simplaDimensiunile compacte, greutate redusa, aranjarea logica a conductelor si pre-asamblarea in fabrica a firelor electrice duc la o instalare simpla a modulului. Conexiunile instalatiei pot fi executate atit in partea superioara, cit si in cea inferioara, in raport cu spatial amenajat. Unitatea de control pre-programabila si cablul de alimentare sunt deja dotate cu o priza, ceea ce face si mai simpla pornirea imediata a modulului.Securitatea pe termen lungModulele Cetetherm Mini IS reprezinta tenologia cea mai noua, raspunzind nevoilor strigente pe termen lung. Schimbatoarele de caldura cu placi si toate tevile sunt fabricate din otel inoxidabil rezistent la acid. Toate componentele sunt atent imbinate si testate pentru a functiona in concordanta cu standardeleISO 9001:2000. Modulele Cetetherm Mini IS sunt produse de catre ALFA LAVAL (Suedia)si sunt marcate CE. 

Partile din alama sunt tratate impotriva dezincari, marinduse astfel rezistenta la coroziune. Toti conectorii sunt DN 20 au filet intern. Conexiunile tevilor pot fi executate in partea de sus sau de jos a modlului. Vanele de inchidere sunt incluse si ambalate separate.

Termoficarea - o sursa buna de incalzireTermoficarea este o tehnologie eficienta care satisface nevoia de incalzire centrala si apa calda intr-un mod simplu, convenabil si sigur. Extinderea utilizarii termoficarii pina in prezent a dus la reducerea emisiilor de gaze si a efectului de sera cu 20%. Costurile termoficarii sunt competitive in comparatie cu alte forme de incalzire.

FunctionareFurnizarea agentului termic din reteaua publica de termoficare se realizeaza la temperaturi si presiuni inalte. Din acest motiv, se poate utiliza numai pentru incalzire. Uzual insa, reteaua de termoficare cu agent termic primar este izolata de reteaua termica pentru incalzirea interioara a locuintelor si preparare apa calda de consum.

Schimatoarele de caldura sunt folosite la transferul energiei termice din reteaua de alimentare primara catre reteaua de incalzire centrala si apa calda a locuintelor. Caldura este transferata printr-un sistem de placi din otel inoxidabil, ducand la separarea termoficarii de sistemul de apa calda individual al locuintelor.

Modulele Cetetherm Mini IS au control automat asupra temperaturii din incalzirea centrala si a apei calde.Ciruitul de incalzire se ajusteaza in raport cu temperatura exterioara si cea interioara, printr-un termostat, senzorul de temperatura interna si cel exterior. Cind nu este necesara incalzirea, pompa de circulatie se opreste automat, pornind ocazional pentru a prevenii blocarea acesteia.

Un regulator automat de temperatura controleaza temperatura apei calde. Acesta masoara temperatura apei calde in schimbatorul de caldura si regleaza automat debitul. Acest model patentat asigura o temperatura constanta a apei calde in concordanta cu volumul si debitul de presiune.

Furnizorul de energie termica inregistreaza consumul energetic. Masuratorile sunt facute prin inregistrarea debitului agentului termic ce trece prin sistem si prin masurarea diferentei de temperatura intre tur si retur.

 

 

 

Pentru sistemul de incalzire prin podeaSistemul de incalzire prin podea necesita in mod normal o pompa de circulatie cu capacitate mare, de preferat cu turatie variabila. La un debit de apa mai mare de 0.3 l/s necesita si accesorii de incalzire speciale. Daca sistemul de incalzire prin podea este combinat si cu un sistem de calorifere, atunci circuitul de cadura prin podea trebuie sa fie controlat separat. Instructiunile pentru sistemul de incalzire prin podea trebuiesc deasemenea verificate.

 

 

Galerie foto
  • ...