F5Auto Service - Doctor Auto Distribution - Service, magazin piese auto Bucuresti

Service auto

 

Sunteti din Bucuresti sau din apropiere? Aveti drum prin capitala si masina dumneavoastra are nevoie de o verificare rapida si corecta? La F5Auto Service aveti parte de cele mai complete si transparente servicii pentru autoturismul tau!

Practic, daca este timpul ca autoturismul dumneavoastra sa intre în service pentru revizii si verificari periodice ori pentru interventii mult mai complexe determinate de incidente în trafic sau defectiuni, puteti apela cu încredere la F5Auto Service din Bucuresti.

Service-ul nostru modern este dotat cu cea mai noua si eficienta aparatura de diagnoza.

Astfel, îti oferim servicii diverse de la identificarea problemelor la autoturism si estimarea costurilor, pâna la solutionarea aspectelor legate de întretinere si mecanica auto. Totodata, noi va stam la dispozitie si cu o gama larga de piese auto de la diversi producatori, livrate rapid si la cele mai convenabile preturi, astfel încât orice interventie la masina dumneavoastra sa fie realizata în cel mai scurt timp si cu cheltuieli minime.

Pe lânga serviciile complete si de calitate, în service-ul nostru auto din sectorul 3 se asigura si transparenta manoperei. Orice interventie asupra masinii dumneavoastra poate fi urmarita, în timp real, datorita camerelor video montate în incinta spatiului de lucru. 

Echipa F5Auto Service din Bucuresti ofera servicii auto dintre cele mai diverse precum înlocuirea placutelor de frâna, a bujiilor ori a elementelor de directie sau suspensie, a oricarui tip de lichid auto de la antigel pâna la cel de servodirectie. Totodata, se asigura reglarea geometriei directiei, schimbarea kit-ului de distributie, a celui de ambreiaj, a curelelor de transmisie ori elementelor ce tin de sistemul de racire. În service-ul auto din sectorul 3, zona Vitan, puteti sa va rezolvati probleme ce tin de elementele optice precum înlocuirea farurilor, a becurilor ori a oglinzilor, dar va puteti verifica si sistemul de încarcare ori acumulatorii.

Pentru toate aceste tipuri de servicii auto, echipa F5Auto Service garanteaza servicii de calitate, rapiditate, flexibilitate si percepe preturi corecte. Ne gasiti în zona Vitan, bd. Energeticienilor nr. 110, sector 3.

Pentru a primi o oferta de pret pentru o manopera în service sau pentru piese auto puteti completa online formularul pe http://www.f5auto.ro, iar echipa F5Auto Service va va raspunde î

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0733690508; 0762930388
Bd. Energeticienilor, nr. 110, sector 3
Distribuie