Ex-Ta Auto /Expert -Tapiterie Auto

Tapiterie volane

Volane piele naturala pentru orice tip de masina, piele nappa sau alcantara si piele perforata

Toate lucrarile se realizeaza din piele naturala speciala pentru tapiterie auto, importata de la marii producatori renumiti în industria prelucrarii pieilor de bovina, sau Alcantara, speciala.

Avem în stoc  piele de la cele mai des întâlnite nuante folosite la interioarele marcilor renumite de autoturisme, dar si o paleta de peste 100 de culori disponibile la comanda, livrabile în 1-­2 saptamâni de la lansarea comenzii culorii necesare interiorului dumneavoastra.

Alegerea corespunzatoare a nuantelor pieilor si pasiunea pentru cusatura perfecta, data de ata de cusut dura din filamente continue cu tenacitate ridicata de poliamida, îndeplinesc criterii de performanta ridicata si reflecta un aspect final într­-o maniera impresionanta, acestea fiind scopul si ambitia noastra.

Lucrarile se realizeaza doar în Bucuresti  si se executa pe baza de programare telefonica. Ne puteti trimite comenzi prin curierat din toata tara. Costurile pentru trimiterea si primirea pieselor prin curier, sunt suportate de catre clienti.

Demontajul si montajul  il oferim în mod gratuit, fara alte costuri suplimentare, pentru lucrarile realizate în Bucuresti

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724310008
Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 41, sector 5,
Distribuie