Expofim - Mobilier, pergole, constructii din lemn, Bucuresti

Despre noi

Datorita experientei cumulate si colaboratorilor din domeniu, va putem ajuta sa alegeti cea mai buna varianta pentru realizarea proiectului dorit. Imbinand serviciile conexe, scopul si spatiul acordate proiectului dumneavoastra, astfel incat bunul final se va incadra in dorintele tuturor. Detaliile sunt stabilite impreuna cu clientul nostru, astfel asiguram un pret optim produsului finit. Pasiunea personalului determina recomandarea noastra noilor clienti.Bunurile realizate sunt incadrate in spatiul destinat, astfel evaluarea unui cost poate fi efectuata doar dupa costatarea impreuna cu dumneavoastra. Pentru a ne contacta puteti folosind sectiunea de contact (formular contact), prin email sau prin telefoanele puse la dispozitie pe aceasta pagina.

 

OFERIM1

Servicii de fabricare si modificare mobilier din pal, mdf sau lemn. Mobilierul dorit este o necesitate, acesta ofera utilitate spatiului. Datorita gamei variate de materiale lemnoase din care se poate confectiona mobilier, echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai noi oferte si tehnologii din acest domeniu, astfel putem alege impreuna cu dumneavoastra forma, eleganta, utilitatea si calitatea dorite.

2

Constructii bunuri din lemn Proiectele destinate curtii dumneavoastra pot fi realizate cu drag alaturi de noi. Veranda, garajul, pergola, casuta copilului, gardul s.a. sunt detaliile care dau un plus de implinire proprietatii dumneavoastra.

3

Extinderi din lemn Mobilierul utilizat trebuie modificat sau extins? Cu noi puteti rasufla usurat. Adaugarea de corpuri noi sau modificarea celor existente nu mai este o problema, echipa noastra va poate ajuta sa realizati mobila dorita pentru utilitatea necesara.

4

Accesorii pentru produsele din lemn Realizarea bunurilor din lemn implica mai mule procese, acestea pot fi costisitoare daca nu se respecta regulile de productie si nu se folosesc accesoriile necesare, astfel va putem ajuta sa alegati corect materialele si uneltele dorite pentru a realiza proiectul dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...