Expert Psiholog, Cabinet Psihologic Bucuresti

Preturi

Onorariile se stabilesc liber intre Psiholog si Client. Consultanta psihologica este gratuita, fie ca este urmata sau nu de o expertiza ,sau o alta activitate desfasurata de catre psiholog in interesul clientului.

Politica de onorarii :

Onorariile vor fi stabilite in raport de: – dificultatea, amploarea sau durata cazului; – timpul si volumul de munca necesare pentru executarea expertizei, evaluarii sau activitatii solicitate de client; – situatia financiara a clientului; – natura, noutatea si dificultatea cazului; – constrangerile de timp in care psihologul este obligat de imprejurarile cauzei sa actioneze pentru a asigura servicii cat mai performante.

*Preturile sunt orientative in functie de particularitatile fiecarui caz.

Evaluare Psihologicade la 200 LeiExpertiza Psihologicade la 1500 Lei

  • Consultanta psihologica GRATUITA
  • Expertiza psihologica a copiilor si parintilor in cauzele avand ca obiect incredintarea, abuzul, neglijenta, profilul psihologic, analiza de comportament spre evaluarea maturizarii socio-afective, a nivelului de crestere si educare a minorilor, a atasamentului fata de membrii familiei, a caracterului si personalitatii , a dezvoltarii psihice.
  • Expertiza psihologica a suspectilor, invinuitilor, inculpatilor, victimelor si martorilor, inclusiv a persoanelor aflate in stare private de libertate.
  • Nota: Judiciara sau extrajudiciara, expertiza va contine opinii de specialiate obiective, indiferent de beneficiarul expertizei.
  • De asemenea toate datele furnizate au caracter confidential.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0755779753
Drumul Padurea Neagra, nr. 19-85, bl.21, Sector 1,
Distribuie