Expert One Cont, servicii financiar - contabile Bucuresti

Contabilitatea financiara

Consta în preluarea si prelucrarea documentelor justificative primare lunare, în baza unui proces verbal de predare-primire, si obtinerea documentelor de sinteza (balanta de verificare, registru jurnal, jurnale de vânzari si cumparari, cartea mare sah, situatii diverse legate de stocuri, clienti, furnizori, personal). Acesta este serviciul de baza si include si întocmirea statelor de salarii lunare, evidenta personalului, întocmirea fiselor fiscale la sfâsit de an, precum si, optional, asigurarea relatiei cu inspectoratele teritoriale de munca pe raza carora sunt înregistrati clientii nostri.

Totodata întocmirea bilanturilor anuale, de semestru si de sfârsit de an, este inclusa în contractul de baza si nu comporta costuri suplimentare din partea clientilor nostri. Depunerea declaratiilor lunare obligatorii catre autoritatile pe raza carora sunt înregistrati clientii nostri, face parte din contractul de baza si nu necesita, de asemeni, costuri suplimentare.

Asistenta în cazul controalelor efectuate de diverse organisme de control si statistice, locale si de stat, este parte integranta a contractului de baza, fara costuri suplimentare.

Galerie foto
  • ...