Evo Security - instalare sisteme securitate Bucuresti

Evaluare de risc

De ce suntem diferiti ?

  • Suntem alaturi de client (in tabara Clientului )
  • Propunerile sunt doar cu acordul clientului
  • Timp de raspuns foarte mic (de pe o zi pe alta)
  • Pretul poate sa fie nu doar mic ci surprinzator de mic (in functie de clinet)
  • Acoperire nationala
  • Colaboram cu peste 30 de evaluatori la nivel national
  • Colaboram cu 10 evaluatori in Bucuresti- avem un timp de raspuns chiar si in aceeasi zi.
  • SOLICITA O OFERTA De?i este obligatorie, evaluarea de risc este o necunoscuta pentru agenţii economici din toate domeniile!

    Analiza de risc la securitatea fizica este documentul prin care un specialist analizeaza si stabileste de ce anume este nevoie pentru ca paza unui obiectiv sa acopere toate vulnerabilitatileacestuia in fata hotilor. Este vorba despre un standard impus de Uniunea Europeana prin care fiecare societate comerciala are obligatia sa-si identifice amenintarile care pot pune in pericol viata sau integritatea persoanelor sau a valorilor detinute si de a stabili masurile necesare.

    Analiza de risc la securitate fizica trebuie să asigure identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizica si sa indice masurile de protectie necesare obiectivului analizat.

    Cum procedam?

  • Coordonatele locatiei
  • Identificarea  vulnerabilitatilor
  • Propunerea comerciala
  • Semnarea documentelor:
  • A )  acordul de confidentialitate

    B )  semnarea contractului

    C )  propunerea raportului catre beneficiar

    D)  redactarea raportului de analiza

    Cine are nevoie de evaluator de risc?

    Toate societatile comerciale sunt obligate sa contacteze un evaluator care sa realizeze analiza de risc la securitate fizica, aceasta urmand a fi efectuata pentru toate si fiecare dintre obiectele de activitate active si sediile pe care firmele le au, conform legii. In caz contrar, firmele risca amenzi uriase, de pana la 50.000 lei!

    Analizele de risc se efectuează de experţi înscrişi în RNERSF. ( Registrul Naţional al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică).

    EVO Security  furnizeaza servicii de evaluare a Riscului la securitatea fizica, prin Dan Domnica – evaluator autorizat si partenerii sai acreditati la nivel national.

    In conformitate cu prevederile HOTĂRÂRII Guvernului Nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, adoptarea măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor şi valorilor prevăzute de lege se realizează pe baza unei analize de risc la securitate fizică.

    Cine face obiectul Analizei de risc?

    In conformitate cu prevederile HOTĂRÂRII  Guvernului Nr.301/2012 Evaluarea riscului la securitatea fizică este obligatorie, pentru toate societatile comerciale şi poate fi efectuată numai de către persoanele, care în urma examenului sustinut la Inspectoratul General al Politiei Române au dobândit calitatea de Evaluator de Risc la Securitatea Fizică şi sunt inscrişi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică (RNERSF).

    1. Institutiile de creditare (banci);

    2. Institutiile de creditare tip organizatii cooperatiste si institutii financiare nebancare;

    3. Societatile care au ca obiect de activitate schimbul valutar;

    4. Casele de amanet, unitatile profilate pe activitati cu metale/pietre pretioase, magazine de comercializare arme si munitii;

    5. Unitatile postale;

    6. Statiile de comercializare carburanti;

    7. Spatiile comerciale cu suprafata mai mare de 500 mp;

    8. Salile si incintele de exploatare a jocurilor de noroc;

    9. Casieriile furnizorilor de utilitati;

    10. Automatele de tranzactii cu numerar din afara sediilor bancare;

    11. Centrele de procesare a numerarului;

    12. Unitati fara cerinte minimale.In situatia in care, aveti paza la obiectiv, in regie proprie sau cu firma specializata, planul de paza trebuie insotit de raportul de analiza la securitate fizica.

    Echipa EVOSecurity va sta la dispozitie pentru a va oferi servicii profesioniste de securitate!

    Galerie foto
    • ...