Evo Legal - consultanta Start-up, infiintari firme Bucuresti

CONSULTANTA START-UP

Pentru ca dorim sa oferim partenerilor nostri servicii cat mai complete, Evo Legal ofera servicii integrate de consultanta si asistenta juridica corporate prin echipa de juristi.

Ne ocupam de tot ce inseamna aspecte legale intr-o societate, incepand de la infiintarea societatii pana la oferirea de solutii si opinii legale pentru probleme complexe. Suntem alaturi de dumneavoastra inca din momentul in care decideti sa deveniti antreprenor prin asistenta cu privire la alegerea obiectelor principale si secundare de activitate, autorizarea acestora, obtinerea de autorizatii si licente pentru desfasurarea activitatii in legalitate.

Acordam asistenta juridica cu profesionalism maxim acoperind urmatoarele: drept comercial, drept civil, drept fiscal, dreptul contractelor, dreptul concurentei, dreptul muncii si nu numai.

De asemenea, putem concepe contractele necesare desfasurii activitatii dumneavoastra. Intotdeauna este indicat ca intr-un contract riscul  sa fie redus la minim. Contractele pot ascunde uneori clauze abuzive sau clauze care sa va supuna unor riscuri. Juristii nostri au experienta necesara pentru a va oferi cele mai bune sfaturi cu privire la contractele pe care urmeaza sa le semnati. Va punem la dispozitie o gama variata de contracte care pot fi adaptate obiectului dumneavoastra de activitate: contract de prestari servicii, contract vanzare-cumparare, contract de antrepriza, contract de inchiriere, contract de intermediere, contract de comodat, contract de distributie, contract de leasing, contract de sposorizare, contract de cesiune parti sociale, orice alte tipuri de contracte.

La cerere, juristii nostri va pot asista in negocierile cu partenerii dvs cu privire la asocieri, vanzari, achizitii intracomunitare, importuri, exporturi. Pentru intocmirea si revizuirea fiecarui contract ne raportam la obiectul de activitate al fiecarui client.

Galerie foto
  • ...