Euroterm Group - Comercializare si montare seminee si cosuri de fum Sibiu

Seminee Sibiu - Despre firma

Echipa Seminee Sibiu este o firma profesionala cu sediul principal in orasul Sibiu, specializata in comercializarea si constructia de seminee pe lemne si cosuri de fum de foarte buna calitate pe tot teritoriul Romaniei inca din anul 1999.

Cu un personal specializat, o experienta de 13 ani in domeniu si peste 100 de seminee si cosuri de fum executate in fiecare an, Seminee Sibiu este una din cele mai cunoscute firme de specialitate din tara.

In cazul in care nu vrei sa iasa ceva gresit, vrei randament maxim si consum minim de lemne atunci te sfatuim sa apelezi la noi pentru sfaturi si consultanta sau de ce nu chiar montajul semineului. 

Avem numeroase specializari in tari precum Germania, Cehia, Polonia si chiar si in Romania.

Suntem Parteneri oficiali a unor firme cu renume in toata europa precum Kratki, Hoxter, Schiedel, Plewa, Silca

Executãm seminee rustice, seminee moderne sau seminee clasice pe lemne cu focar de ardere inchis, deschis sau cu dubla functionalitate in functie de cerintele fiecarui client. De asemenea, vã punem la dispozitie cataloage din care puteti alege un model sau puteti combina mai multe modele în functie de dorintele dumneavoastra.

Va oferim o gamã largã de materiale izolatoare, focare, bio seminee, grile de aer, sticla de semineu, tubulaturi de aer, ventilatoare de aer cald si alte accesorii necesare pentru constructia unui semineu pe lemn la standarde inalte.  

Pentru mai multe informatii si consultantã vã asteptãm sã ne contactati.

Oferim montaj si in TOATA TARA.

Galerie foto
  • ...