Affidea

Despre Noi

Euromedic Romania  face parte din Grupul Euromedic International, unul dintre cei mai mari investitori şi operatori în cadrul Perteneriatelor Public Privat (PPP) în domeniul sănătăţii din Europa. Compania furnizează prin cele 200 de centre medicale de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, centre de dializă, laboratoare de analize şi centre de tratament al cancerului servicii medicale de cea mai bună calitate, folosind cele mai avansate tehnologii existente la nivel mondial. În plus, cu ajutorul teleradiologiei, compania furnizează servicii şi în zone în care acestea lipsesc deocamdată.

 

Euromedic International îi are ca acţionari pe Merrill Lynch Global Private Equity, Ares Life Sciences si Montagu Private Equity, reunind peste 6.500 de profesionişi în domeniul medical. Compania operează peste 200 de centre în cincisprezece ţări: Polonia, Ungaria, România, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Cehă, Federaţia Rusă, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Bulgaria şi Elveţia. În România, Grupul Euromedic este prezent prin reţeaua de centre de diagnostic imagistic de înaltă performanţă şi medicină nucleară "Euromedic" la Arad, Bucureşti, Constanţa, Focşani, Iaşi,  Medgidia, Paşcani şi Petroşani şi prin reţeaua de centre de dializă „Nefromed" la Alba Iulia, Baia Mare, Bârlad, Botoşani, Cluj Napoca, Deva, Piatra Neamţ, Sibiu şi Timişoara. Centrele multimodale de diagnostic Euromedic reprezintă o investiţie de peste 32 de milioane de euro, compania fiind lider pe piaţa serviciilor medicale de imagistică de înaltă performanţă şi medicină nucleară din România. Pentru a oferi pacienţilor un diagnostic complet, Euromedic oferă pacienţilor săi şi o gamă largă de servicii medicale clinice (consultaţii).

 

În luna mai a anului 2008, Euromedic a inaugurat primul PET/CT din România – cea mai avansata tehnologie existentă la nivel mondial pentru diagnosticarea precoce şi precisă a cancerului. În plus, Euromedic este singurul furnizor privat de servicii de Gamma Camera (Scintigrafie) din România, oferind pacienţilor săi servicii medicale complete de diagnostic imagistic, inclusiv de înaltă performanţă, şi de medicină nucleară.