Euroguard International - servicii paza si protectie Bucuresti

Paza si protectie

Paza si supravegherea obiectivelor economice si bancare de orice profil, a institutiilor, a spatiilor construite, a depozitelor, precum si a terenurilor si bunurilor apartinand persoanelor fizice si juridice, romane si straine.

Obiectivele industriale sunt cele care au un grad ridicat de risc. Specialistii nostri in securitate, beneficiind de o experienta ampla in acest domeniu, vor realiza Planul de Paza cu scopul de a localiza zonele vulnerabile. Aceste zone, odata identificate, vor fi evaluate si dotate cu personal sau sisteme tehnice pentru descurajarea eventualelor evenimente neplacute care pot interveni: furturi, vandalizari. Obiectivele industriale vor avea elaborate si implementate proceduri stricte de control-acces persoane si auto si un program regulat de verificare a dispozitivelor de paza.

Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de sisteme si echipamente de securitate destinate sa acopere cele mai variate nevoi. Astfel, oferta noastra include sisteme si echipamente de detectie a efractiei, protectie perimetrala, supraveghere video, control acces, detectie incendii si scurgere gaze periculoase, sisteme de sonorizare, interfoane si videointerfoane, centrale telefonice. Pentru realizarea eficienta a monitorizarii obiectivelor, Compania noastra este in pas cu dezvoltarea tehnologiei, adaptandu-si oferta cu cele mai performante sisteme de detectie si supraveghere.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212501177; 0751066662
Str. Constantin Tanase, nr. 108, sector 2,
Distribuie