Eugen Tugui, Cenzorat si expertiza contabila ET&T - Bucuresti

Expertize contabile

ET&T poate realiza servicii de întocmire Expertize Contabile Extrajudiciare pentru Asociatii de Proprietari, insa recomandam reprezentantilor tuturor asociatiilor de proprietari ca inainte de alocarea unor sume de bani din fondurile asociatiei pentru contractarea unei expertize contabile extrajudiciare sa raspunda la aceste intrebari:

        Intrebarea nr. 1. - In prezent asociatia este verificata lunar de catre un CENZOR profesionist, expert contabil, sau o societate de cenzorat si expertiza contabila membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - C.E.C.C.A.R., pentru a putea avea o oglinda fidela si obiectiva a situatiei financiar - contabile a asociatiei in prezent?
      Daca raspunsul este "NU", va recomandam ca inainte de a face pasul cu contractarea unei expertize contabile sa ne solicitati o oferta pentru serviciul de cenzorat in cadrul asociatiei dumneavoastra, astfel incat cu costuri minime sa aflam cum se prezinta situatia financiar - contabila la zi, si abia apoi in functie de ceea ce exista in prezent sa se demareze actiunea unei expertize contabile in evidentele din trecut, actiune care implica niste costuri pentru proprietari si angajarea acestor cheltuieli ar fi bine sa se efectueze pe concluzii concrete si indicii de frauda si nu doar pe suspiciuni.
      Contractarea serviciului de cenzorat de catre societatea noastra ET&T poate oferi concluzii concrete, obiective, sustinute cu documente si informatii din gestiunea financiar contabila existenta in prezent precum si directii clare de investigat in obiectivele expertizei contabile cu costuri cat mai mici pentru proprietari.

       Intrebarea nr. 2. - Avand in vedere situatia financiar - contabila din prezent, oglindita prin raportul lunar de cenzorat intocmit de catre profesionisti in domeniu, oare nu ar fi mai indicat pentru asociatie sa contracteze o expertiza contabila JUDICIARA, pentru ca ulterior efectuarii acesteia, expertiza sa poata fi folosita si in instanta de judecata sau in realizarea unei plangeri penale daca in urma investigatiilor se constata fraudarea asociatiei in trecut?

       Din experienta acumulata de-a lungul anilor de activitate in domeniu, va recomandam sa contractati un serviciu de cenzorat profesionist si abia apoi daca se impune sa contractati efectuarea unei expertize contabile, si aceasta ar fi indicat sa fie expertiza contabila JUDICIARA astfel incat aceasta sa poata fi folosita si in instanta de judecata.
    Noi va putem oferi un serviciu de cenzorat profesionist si asistenta in efectuarea expertizelor contabile JUDICIARE dispuse de catre organele abilitate ale statului cu experti contabili judiciari acreditati de catre Ministerul Justitiei.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...