Euclid Afterschool sector 2

Dotari

Euclid before & after school vine în sprijinul parintilor si al elevilor în vederea  completarii procesului instructiv – educativ, propunându-si o utilizare eficienta a timpului petrecut în afara scolii .

 

Programul este creat de un profesor de matematica cu o experienta notabila atât la catedra, cât si în conducerea unitatii de învatamânt.

 

Echipa de dascali este formata din învatatori si profesori cu o îndelungata experienta la catedra si a caror activitate este recunoscuta atât prin obtinerea gradului didactic I, dar si prin rezultatele remarcabile ale elevilor coordonati.

 

Întreaga noastra activitate este centrata pe elev, respectând particularitatile vârstei prin satisfacerea în egala masura atât a nevoilor de instruire si educatie, cât si a nevoilor de activitati recreative, activitati extrascolare si activitati extracurriculare.

 

La noi, elevul îsi va pregati temele sub îndrumare de specialitate si va exersa suplimentar la româna si matematica astfel încat sa-si completeze cu succes « portofoliul educational » pe care noua lege a educatiei pune accentul. De asemenea, se vor desfasura în cadru organizat activitati recreative, jocuri, vizite la muzee, vizionari de spectacole, excursii, tabere si multe alte activitati extrascolare.

 

Printre dotari enumeram :

Sali de studiu spatioase si amenajate corespunzator activitatilor desfasurate
Bucatarie proprie si sala de mese
Curte foarte spatioasa si amenajata pentru recreere, foisor si sera

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0768424965; 0722724115
Str. Olari, nr. 23A, Sector 2
Distribuie