Etem Systems, sisteme arhitecturale Ilfov

Usi si ferestre

Cautati ferestre si usi noi pentru casa Dvs? Renovati o cladire construita în mod traditional ?  Proiectati o constructie noua ?  Indiferent de nevoile Dvs, ETEM are solutia perfecta. Cu o gama de modele si culori, putem satisface toate gusturile si nevoile.

Usile si ferestrele permit luminii solare sa intre, protejând în acelasi timp o cladire de factorii externi.  Acestea trebuie sa fie durabile, încorporând în acelasi timp utilizarea minima a cadrelor vizibile. Este un amestec atent selectionat pentru a oferi durabilitate, rezistenta si estetica.

Furnizam o gama larga de usi si ferestre marca ETEM, ce ofera o solutie practica pentru orice lucrare rezidentiala sau comerciala, cu multiple optiuni de deschidere a usilor, ferestrelor cu mecanisme de înclinare si rotire, sisteme culisante, cadre fixe, ferestre rotative, Cu functionalitati de ridicare si diapozitive, sisteme pentru construirea intrarilor principale si multe altele.

ETEM ofera, de asemenea, o colectie larga de profile contururi drepte si rotunde, pentru a permite îndeplinirea atât a cerintelor traditionale cât si a celor contemporane, precum si o varietate de finisaje, pentru a se asigura ca fiecare sistem se potriveste cu estetica arhitecturii.

Nevoia de conservare a energiei nu a fost nicicand mai importanta si a fost o conditie esentiala pentru noua generatie a proiectelor eficiente marca ETEM. Sistemele de usi si ferestre ETEM ofera niveluri ridicate de izolare termica, fonica , rezistenta la vânt si la patrunderea apei, asigurând în acelasi timp standarde înalte în ceea ce priveste aspectul estetic si performantele pe termen indelungat.

Sistemele customizate pot fi create pentru orice specificatie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213518115
Bretea Autostrada Bucuresti - Pitesti, km 11+272, Comuna Domnesti, judetul Ilfov
Distribuie