Etalon Doors - Magazin de usi de interior, exterior si pardoseli, Bucuresti

Etalon Doors - detalii firma

Salonul Etalon.ro este rezultatul a peste 5 ani de experienta a echipei noastre în domeniul de consultanta si vânzare a usilor si pardoselilor. În acesti ani de munca am învatat tot despre usi si pardoseli. Am ales doar produse premium si am reusit sa facem cele mai accesibile preturi din gama premium. Noi stim sa alegem ce este mai bun si sa-ti recomandam doar ce ti se potriveste.

Cel mai important serviciu al nostru esteCONSULTANTA

  • Raspundem rapid la fiecare solicitare
  • Studiem fiecare proiect în particular
  • Oferim cel mai potrivit produs
  • Suntem amabili si transparenti

Avem doua tipuri de produseUSI DE INTERIOR SI PARDOSELI

Am selectat din tot ce am testat în ultimii 5 ani. Pentru noi raportul dintre pret si calitate este o prioritate. Usile de interior le aducem de la PROFIL DOORS.

Este o fabrica din Rusia care a facut o simbioza perfecta între design, calitate si pret. Am ales acest producator din câteva motive:

  • Implica Designerii italieni pentru a face colectii de usi frumoase, în pas cu ultimele tendinte ale arhitecturii moderne.
  • Colaboreaza direct cu inginerii germani pentru a implementa cea mai buna tehnologie, învelisuri foarte rezistente la uzura, mecanisme diverse si durabile. Si face usi de interior care vor tine zeci de ani.
  • Foloseste materie prima si forta de munca ruseasca, pentru a consuma lemn de acolo de creste din belsug si costa mult mai ieftin decât în Europa. Iar calitatea fortei de munca este la nivelul standaradelor asteptate pe piata europeana.

Astfel putem aduce USI DE INTERIOR de clasa PREMIUM la preturi accesibile românilor. Am adus în paleta noastra peste 2500 de modele de usi, de la cele mai chic-clasice pâna la cele futuriste-industriale LOFT.

USI DE INTERIOR CU DESCHIDERI ALTERNATIVE SI MARIMI NESTANDARDUSI ROTATIVE

Usi care se rotesc pe axa verticala si se deschid în ambele directii, ocupând doar spatiul din golul de usa. Bune pentru a economisi spatiu, dar si pentru a uimi oaspetii si a manifesta pesonalitatea proprietarului casei/biroului.

USI GLISANTE

Foarte bune pentru a partaja spatiul dintre living si bucatarie sau intrarile în dressing. Pot fi duble sau de marimi nestandard - pâna la 3m înaltime.

USI GLISANTE MAGIC

Usa care te pune pe întrebari când o vezi prima oara. Pentru ca sistemul de glisare si fixare al usii pe perete este invizibil. E doar o foaie de usa care aluneca de-a lungul peretelui ca o fantoma. Este o usa scumpa dar îsi merita banii, pentru ca e pe cât de durabila pe atât de frumoasa.

USI PLIANTE

Aceste usi se pliaza ca o carte, pot fi single sau duble. Si sunt o alternativa buna- usilor clasice, atunci când spatiul este foarte limitat, iar mobilierul foarte aproape de tocul usii si a zonei de deschidere.

USI PLIANTE COMPACT

Acest tip de pliere este mai diferit decât suntem obisnuiti sa vedem. Pentru ca se pliaza în exterior si se lipesc de perete, astfel eliberând maxim golul de usa si economiseste spatiul de deschidere. Sunt bune pentru spatii foarte mici si goluri de usa foarte înguste, dar daca faci o usa dubla cu asa deschidere va parea foarte High Tech, poate fi la fix pentru un dressing mare, pentru o sala de restaurant sau living.

USI INVIZIBILE

Acest tip de usi se acopera cu tapet, sau se vopsesc ori se pot acoperi cu piatra sau lemn ca si peretele pe care se instaleaza. Rolul lor este de a se integra usor cu peretele si a ramâne invizibile. Bune pentru a masca intrarile în camere care nu trebuie sa iasa în evidenta sau daca sunt prea multe usi si nu vrem ca toate sa iasa în evidenta. Daca te uiti atent la poza de mai sus o sa observi o usa invizibila acoperita cu lemn în stilul peretelui.

PERETI DESPARTITORI DIN STICLA CU USI GLISANTE

Putem face si PERETI DESPARTITORI DIN STICLA CU USI GLISANTE. Acest tip de partitie a spatiului este fantastic pentru ca pastreaza lumina si senzatia de open space.

PARDOSELI DE LA FLOOR EXPERT SLOVENIA

Pe partea de pardoseli am ales o colectie vasta importata de la Floor Expert Slovenia. I-am ales pe ei pentru ca sunt experti si pentru ca ne dau o varietate foarte mare de LAMINAT si PARCHET, atât pentru locuinte cât si industrial.

DACA RENOVEZI CASA, ÎTI CONSTRUIESTI UNA NOUA SAU DACA ESTI DESIGNER DE INTERIOR VINO LA NOI SA VEZI CU CE ÎTI PUTEM FI DE FOLOS!

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...