Est Garage - Service auto, moto Bucuresti

Reparatii tobe esapament

Sudura Tobe Esapament De La 50 lei.
Tobele de esapament au rolul princilat de a diminua zgomotul generat la evacuarea gazelor din motor, dar reprezinta si una din componentele foarte importanta pentru functionarea masinii in conditii optime. In momentul in care instalatia de esapament nu functioneaza corect, masina nu va mai da randamentul maximum, va afecta confortul pasagerilor si confortul participantilor la trafic. Est Garage Service Auto Bucuresti Sector 2 Colentina va pune la dispozitie servicii de reconditionari sisteme esapement, la preturi corecte si la standarde de calitate inalte.

Cand este recomandat sa apelati la servicii de reconditionari esapamente?

Avand in vedere faptul ca funtionarea incorecta a sistemului de esapement instalatii influenteaza in mod negativ performantele masinii dvs., cat si confortul ocupantilor masinii si chiar al tuturot participantilor la trafic, este recomandat sa apelati la serviciile noastre de reconditionari esapamente in urmatoarele cazuri:

Daca toba de esapament este sparta sau prezinta defecte majore;
Daca capacul tobei de esapament este fisurat;
Daca teava de esapament prezinta fisuri sau gauri;
Daca racordul flexibil al esapementul este deteriorat.


Alegand Est Garage Service pentru reconditonari tobe esapament veti beneficia de cele mai bune servicii.

Profesionalismul este cel care ne caracterizeaza, din aceast motiv folosim aparatura de ultima generatie si va punem la dispozitie mecanici calificati cu experienta. De asemenea, preturile serviciilor pentru reparatii tobe esapement oferite Est Garage Service sunt corecte.

Daca masina dumneavoastra are nevoie reparatii le sistemul de evacuare, va asteptam la service-ul nostru din Bucuresti, sectorul 2, Colentina.

Reconditionari tobe de esapament, sudura tobe esapament si sudura racord flexibil pentru urmatoarele modele de masini: MERCEDES, OPEL, HYUNDAI, LAND ROVER, VW, BMW, AUDI, CITROEN, FORD, PEUGEOT, RENAULT, VOLVO, ALFA ROMEO, CHEVROLET, CHRYSLER, DACIA, DAEWOO, FIAT, HONDA ,INFINITI, ISUZU, IVECO, JAGUAR, JEEP, KIA, LANCIA, LEXUS, MAZDA, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, PORSCHE, ROVER, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, SSANGYONG, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VAUXHALL.

Galerie foto
  • ...