Estetiq Academy - Cursuri de formare in industria cosmetica, Bucuresti

Despre noi

Estetiq Academy poarta în ADN-ul sau inovatia si performanta. Cursurile noastre sunt dedicate cosmeticienelor si antreprenorilor care doresc sa îsi dezvolte afacerea accesând experienta specialistilor nostri certificati si cele mai performante tehnologii.

Estetiq Academy ofera cursuri acreditate pentru profesionistii din industria cosmetica. Cursurile de formare din portofoliul nostru sunt sustinute de traineri cu experienta vasta în aplicarea tehnicilor moderne de cosmetica minim sau noninvaziva si în utilizarea celor mai performante echipamente de estetica. Cursurile Estetiq Academy ofera acces la studiile clinice realizate de liderii mondiali ai industriei si considerate drept repere de buna practica în clinicile din întreaga lume.
Estetiq Academy ofera cursuri de instruire în domeniul cosmeticii, frumusetii si cursurilor si calificarilor estetice. Suntem un centru de formare si evaluare aprobat, iar cursurile noastre sunt recunoscute la nivel international. Estetiq Academy a fost înfiintata ca raspuns la preocuparile crescânde ale consumatorilor cu privire la instruirea estetica adecvata.
Avem cursuri potrivite pentru începatori complet, terapeuti care vor sa se perfectioneze, persoane care sunt pasionate de domeniul de sanatate si infrumusetare.
Cursurile personalizate va ofera posibilitatea de a studia mai multe specialitati pentru a va califica în domeniul ales.
Suntem experti în ceea ce facem, asa veti fi învatati de cei mai buni formatori in domeniul esteticii. Predarea are loc într-o clinica de elita, si punem un accent deosebit pe experienta practica. Trecem dincolo de programa, am tratat mii de pacienti si va vom transmite ani de cunostinte de specialitate.
Pentru noi nu este vorba de a va învata, ci de a va arata cum efectuam tratamente în clinicile noastre. Vrem sa fii cel mai bun din domeniul tau!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0745655575
Str. Romulus, nr. 35, sector 3
Distribuie