Kontron Services Romania - consultanta tehnologia informatiei Bucuresti

Despre noi

Kontron Services Romania este un integrator de sistem major pe o piata cu un înalt nivel de competitivitate. Compania ofera o gama variata de servicii de consultanta IT, dezvolta si implementeaza solutii personalizate si le asigura clientilor asistenta non-stop.
Kontron Services Romania dispune de un portofoliu vast de servicii IT cu valoare adaugata care include: consultanta, training pentru clienti, instalare si întretinere, servicii de garantie si post-garantie, management de proiect, cursuri si suport profesional în domenii conexe, precum networkingul si sistemele de operare.
De asemenea, Kontron Services Romania este un centru de near shoring ce raspunde solicitarilor primite din pietele IT din Europa. Compania ofera servicii de dezvoltare software, project management si servicii de consultanta asociate.
Solutiile IT alese si implementate cu grija raspund schimbarilor dinamice ale mediului de afaceri. Kontron Services Romania si-a dovedit competenta în furnizarea unor astfel de solutii IT si poate fi partenerul potrivit care va poate ajuta sa fiti rapid prezent pe piata astfel încât sa obtineti rezultate superioare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212085800
Str. Gheorghe Polizu, Nr. 58-60, Et. 5-10-11, Sector 1,
Distribuie