Engleza pentru toti - Bucuresti

Cursuri de engleza pe skype

De foarte multe ori este greu sa inveti engleza din cauza programului sau a lipsei unui profesor bun de engleza. Indiferent ca esti plecat din tara si doresti sa inveti cu un profesor de acasa, cu care te poti intelege pe limba ta, sau ca esti din Bucuresti si nu ai timp sa ne vizitezi in sediul nostru, gama de cursuri de engleza pe Skype este o solutia perfecta.

Serviciul nostru de cursuri engleza pe Skype este gandit pentru a fi potrivit oricarui nivel. Poti incepe sa inveti engleza de la 0 din Romania, sa te pregatesti pentru IELTS sau sa inveti cum sa comunici fluent din confortul camerei tale din Norvegia. Cursul de engleza incepe printr-o testare a nivelului tau si, in functie de acesta, optimizam cursul si materia pentru tine.

Vei discuta cu viitorul tau profesor ce program este mai benefic pentru tine. Nu e nici o problema daca stabiliti de la o saptama la alta. Pretul cursului de engleza pe Skype include materiale pe care le primesti in format electronic. In timp, primesti acces si la un curs online pe platforma noastra de e-learning.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0756634976
Sos. Mihai Bravu, Nr. 62A, Sector 2
Distribuie