Empire Paving, Bucuresti - Pavaje din beton amprentat si piatra spalata

Beton amprentat

Exigentele sporite in selectia noilor membrii ce compun echipa noastra au facut ca, acum, compania sa reuneasca profesionisti tineri, adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor.

Echipa noastra de executie dispune de angajati profesionisti, permanenti, cu pregatire specializata pe serviciile ce le oferim, a caror experienta face usoara adaptarea acestora la necesitatile si nevoile clientilor.

Beton amprentat, o tehnologie aparuta in urma cu cativa ani in Romania, a avut si inca are un mare succes pe piata romaneasca. Betonul amprentat reuseste sa imite aproape perfect foarte multe forme precum: lemnul, parchetul, gresia, piatra iregulara, piatra de riu sau continua si altele.

Este o alegere ideala pentru amenajarea spatiilor mici (terase, intrari, alei), dar si a spatiilor mari (alei parcuri, zone rezidentiale, parcari). Acest pavaj din beton este o solutie economica ce concureaza cu pavelele clasice, un pavaj care poate avea o mare varietate de design-uri, o podea exterioare foarte usor de intretinut.

Galerie foto
  • ...
  • ...