Emag Audit - firma contabilitate Bucuresti

Servicii de audit financiar

SERVICII DE AUDIT FINANCIAR

  • Aceasta activitate este efectuata in conformitate cu Standardele Internationale de Audit (ISA) si/sau Standardele Romane de Audit, armonizate cu cerintele de reglementare impuse de legislatia specifica. Scopul acestei activitati este de a exprima o opinie independenta in raport cu anumite criterii de calitate.
  • Indiferent ca este impus sau voluntar, auditul situatiilor financiare anuale supune entitatile unui test sever, obiectiv si sistematizat. Rezultatul: identificarea eventualelor riscuri care pot afecta viitorul unei entitati si gasirea unor solutii pentru diminuarea si evitarea riscurilor identificate.

SERVICII DE PREGATIRE A AUDITULUI FINANCIAR

Stiti ca sfarsitul anului va aduce echipa de audit si doriti sa pregatiti cat mai bine acest moment astfel incat raportul de audit sa fie unul fara rezerve; va oferim serviciile noastre care vor asigura cadrul general potrivit pentru desfasurarea in bune conditiuni a intregii actiuni.

SERVICII DE REVIZUIRE A SITUATIILOR FINANCIARE

Atunci cand situatiile financiare anuale sunt finalizate si doriti revizuirea acestora in conformitate cu Standardele Internationale de Contabilitate.

SERVICII DE CERTIFICARE A BILANTULUI CONTABIL

Asiguram certificarea calificata a intocmirii situatiilor financiare anuale , care sa fie recunoscute de Ministerul de Finante.

Galerie foto
  • ...