Elite Surface Systems - Pardoseli epoxidice, pardoseli industriale, Bucuresti

Pardoseli decorative

O pardoseala decorativa epoxidica este o suprafata continua, fara rosturi sau imbinari, realizata din rasini epoxidice colorate cu presararea unor chips-uri, nisipuri, rasini colorate sau aplicarea unui imprimeu / fototapet si sigilare transparenta, avand multiple domenii de utilizare si oprindu-se din punct de vedere creativ odata cu imaginatia.

Cand vorbim de pardosea decorativa epoxidica ne referim la aceleasi caracteristici tehnice ca si pardoselile epoxidice normale.

Pardoseaua decorativa asigura avantajele oricaror sisteme epoxidice.

Pentru culori, va rugam sa consultati Paletarul.

Pardoselile decorative: acum si in domeniul rezidential

Pardoseala decorativa epoxidica are un aspect placut nu numai in showroom-uri, aceasta putand fi aplicata in toate spatiile unde se aplica orice pardoseala epoxidica.

Necesita un efort minim pentru a putea face diferenta dintre o pardoseala pur industriala si una decorativa.

Acest tip de pardoseala sintetica din rasini epoxidice si chipsuri decorative, se poate folosi in diverse domenii, precum: abatoare, hale procesare carne, fabrici de mezeluri, imbuteliere bere, imbuteliere vinuri, imbuteliere apa minerala, unitati de procesare lactate, panificatie, productie dulciuri, spatii comerciale, policlinici, cladiri rezidentiale, parcari si garaje auto, saloane, prezentari auto, baruri si restaurante, hoteluri, diverse fabrici de bunuri de larg consum, cladiri rezidentiale, cladiri publice, etc

Galerie foto
  • ...