Elisabeta, Restaurant - Bucuresti

Dinner & A Show

Cultura si gastronomie, doua elemente specifice frumosului si bunului gust, imbinate intr-un pachet unic, diversificat, ce prezinta numeroase avantaje celui ce alege achizitionarea acestuia. Pachetul “Dinner & a Show” imbina doua elemente ce definesc atat Teatrul Elisabeta cat si Restaurantul Elisabeta. La achizitionarea pachetului ” Dinner&a Show”, veti beneficia de 10% reducere la biletul de spectacol la Teatrul Elisabeta si de un meniu diversificat in Restaurantul Elisabeta, bucate alese de dumneavoastra in functie de preferinte, pachet in valoare de 99 lei. Acesta este format dintr-un antreu, un fel principal, o salata, un desert si un pahar de vin alb/rosu.

De acum, voucherul Dinner&a Show poate fi facut si cadou! Elegant si inedit, noul voucher Dinner&a Show este cadoul ideal pentru ocaziile speciale. Daruieste celor dragi divertisment de calitate! Beneficiarul poate alege un spectacol savuros dintr-un repertoriu diversificat, ziua si ora cand doreste activarea voucherului precum si preparatele culinare ce vor constitui cina lui memorabila.

Pentru mai multe detalii, 0727.703.703 sau contact@teatrul-elisabeta.ro. Pentru grupuri mai mari de 20 de persoane, va rugam sa va adresati departamentului de Event Planning la numarul de telefon 0728 978 493 | florina.pirvan@teatrul-elisabeta.ro | florina.pirvan@restaurantelisabeta.ro

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...