Electric Energy Serv ,Instalatii electrice, executie, mentenanta, bransamente - Bucuresti

Executie lucrari instalatii electrice

Specialiştii de la Electric Energy Serv, autorizaţi ANRE, cu experienţă de peste 30 de ani, execută la un înalt nivel de calitate şi garanţie instalaţii electrice pentru locuinţe, birouri, hale, spaţii comerciale sau de producţie industrială, garantând respectarea tuturor normativelor în vigoare.

 

Avem un portofoliu bogat de clienţi, dovedind că putem realiza lucrări de instalaţii electrice de la cele mai simple până la cele mai complexe : ♦ Montarea sau schimbarea tablourilor de siguranţe. - Tabloul electric este componenta cea mai importantă într-o instalaţie electrică, vă recomandăm cele mai bune soluţii de protecţie, cum ar fi protecţie la electrocutare, protecţie la incendii, protecţie la supratensiuni care pot arde aparatura electrică-electronică, protecţie la descărcări atmosferice, protecţie la suprasarcină ş scurtcircuit etc.

 

Montarea sau schimbarea cablurilor şi conductoarelor electrice. - Izolaţia conductoarelor, dar şi conductoarele în sine îmbătrânesc, de aceea după o anumită perioadă trebuie înlocuite. În general instalaţiile vechi, cu conductoare de aluminiu, nu mai fac faţă consumatorilor electrici noi, de aceea recomandăm înlocuirea lor.

 

Montarea sau schimbarea de aplice, lustre, candelabre, stâlpi de iluminat, corpuri de iluminat cu senzori de mişcare sau cu senzori crepusculari. - Putem lucra şi în condiţii de înălţime, cu schele, utilaje sau pe faţade cu alpinişti utilitari. Pentru asociaţii de locatari avem oferta specială de realizare iluminat economic, cu senzori de mişcare.

 

Montarea sau schimbarea de întrerupătoare şi prize, modulare sau clasice, monofazice sau trifazice.

 

Montarea de circuite noi şi prize pentru consumatori suplimentari cu puteri mari, cum sunt maşinile de spălat, calorifere electrice, boilere electrice, aere condiţionate, hidrofoare etc. - De asemenea pentru consumatorii vitali, cum sunt centralele termice sau sistemele de alarmare, recomandăm realizarea de circuite dedicate, separate.

 

♦ Montarea de ventilatoare de baie, controlate după dorinţa clientului. - De exemplu, în acelaşi timp cu iluminatul din baie sau temporizat după ieşirea din baie. De asemenea executăm şi alte sisteme mai complexe de ventilaţii.

 

Înlocuirea becurilor sau a tuburilor cu neon. - În general recomandăm înlocuirea cu surse de iluminat mai economic, în special cele cu LEDuri, care au o mulţime de avantaje faţă de iluminatul clasic, consum de cel puţin 10 ori mai mic, fiabilitate de cel putin 10 ori mai mare.

 

Montarea de sonerii, integrate în tablourile electrice sau în afara lor, conectate cu fire sau fără fire.

 

Montarea de reclame sau casete luminoase. - Putem să vă oferim soluţii de reclamă cu casete cu LEDuri, care pot fi comandate de pe computer astfel încât să afişeze orice tipuri de mesaj se doresc. De asemenea cruci tip farmacie.

 

Montarea de contoare electrice. - Putem realiza separări ale instalaţiilor electrice interioare şi montare de contoare pasante. Contorul pasant este pentru contorizare internă între mai mulţi subconsumatori. Putem monta contori monofazici, dar şi trifazici în măsură directă sau prin reductori de curent.

 

Realizarea de automatizări, după dorinţa beneficiarului. - Avem experienţă şi putem realiza diverse lucrări de automatizări. De exemplu : automatizare pentru branşamente trifazice astfel incât, dacă dispare o fază din alimentare sau este sub parametri, atunci consumatorii vitali să fie comutaţi automat pe o fază bună.

 

Realizarea de instalaţii în condiţii speciale. - De exemplu instalaţii cu pericol mare de foc pe construcţii de lemn sau uşor combustibile, instalaţii în zone umede sau imersibile, instalaţii în zone cu pericol de incendiu sau explozie etc.

 

Realizarea de alimentari de rezervă, cu generatoare electrice. - Generatoarele electrice vor porni automat, cu sisteme AAR, şi vor alimenta consumatorii vitali pe perioada avariilor şi deranjamentelor alimentării normale cu energie electrică.

 

Montarea de aparate de aer condiţionat. - De asemenea efectuăm revizii şi curăţări ale filtrelor aparatelor de aer condiţionat pentru a le pregăti de sezonul cald.

 

Realizarea de instalaţii de curenţi slabi. - Putem realiza instalaţii de internet, telefonie, televiziune, interfonie.

 

Galerie foto
  • ...