Electric Instal - executie, Mentenanta, reparatii instalatii electrice Bucuresti

Tablouri electrice.

Tabloul electric reprezinta „inima” unei instalatii electrice, practic este lucrul cel mai important caruia trebuie sa i acordam o atentie deosebita. Tabloul electric asigura protectia cablajului, protectia aparatelor electrice chiar si protectia persoanelor la electrocutare. El poate realiza conectarea barelor generale la sursa de curent electric, protectia sursei la scurtcircuit si suprasarcina, masurarea parametrilor electrici ai retelei respective, comanda locala a aparatelor de conectare.

Compania noastra monteaza, schimba, repara, modifica toata gama de tablouri electrice .Lucrarile la tablouri sunt realizate pe baza schemelor electrice transmice de catre beneficiar cat si pe baza propriilor proiecte.

Daca doriti sa schimbati vechiul tablou electric din apartament vreti sa-l extindeti sau sa l reparati contactati ne si va vom oferi cele mai bune solutii. Recomandam de asemenea folosirea sigurantelor cu protectie diferentiala care au rolul de a proteja persoanele de riscul electrocutarii (copii care introduc diverse obiecte metalice in priza, atunci cand avem instalatii de iluminat sau prize la exterior in spatii umede, la sali de baie, etc)

Galerie foto
  • ...