Electric Activ, Electricieni Non Stop - Bucuresti

Inlocuirea instalatiilor electrice

De ce sa inlocuiesti instalatia electrica?

Instalatiile electrice vechi sunt subdimensionate fata de consumul aparaturii casnice actuale. Nu sunt concepute sa faca fata tehnologiei moderne si necesita îmbunatatiri care previn defectarea electronicelor si electrocasnicelor din apartamentul dumneavoastra.

Înlocuirea instalatiei electrice într-o locuinta nu trebuie sa reprezinte o comoditate sau un lux, ci o necesitate. In mod special, în cazul în care apartamentul este unul vechi, cu un nivel scazut de siguranta, aceasta trebuie inlocuita.

instalatie electrica deficitara poate creste consumul si costul facturilor de electricitate, fara a mai pune în discutie riscurile cele mai mari, cum ar fi incendiile.

Într-o locuinta recent achizitionata trebuie sa primeze verificarea instalatiei electrice. În cazurile fericite, va fi nevoie doar de înlocuirea prizelor si întrerupatoarelor. Este posibil ca întreaga instalatie electrica sa necesite înlocuire, de la prize pâna la panoul electric.

Multe apartamente construite înainte de 1990 functioneaza în baza unui tablou de siguranta vechi ce nu mai prezinta fiabilitate. Firele de aluminiu vechi trebuie înlocuite dupa 40-50 de ani, cea mai buna solutie fiind firele de cupru.

Care sunt solutiile oferite de electricieni autorizati?

Tablourile de siguranta vechi pot fi înlocuite cu tablouri automate, ce contin sigurante separate pentru obiectele de uz electrocasnic. Prizele din ceramic reprezinta o solutie foarte buna.

Tinând cont de riscurile operatiunilor pentru înlocuirea instalatiilor electriceelectricienii autorizati Electric Activ reprezinta cea mai buna solutie pentru locuinta dumneavoastra.

În constructiile vechi, instalatia electrica a fost gândita pentru un consum redus de energie electrica, principalii consumatori fiind un televizor, un frigider si câteva becuri.

Folosirea becurilor LED scade consumul de curent pentru iluminat, dar încarcarea generata de multitudinea de obiecte electrocasnice este în continuare destul de mare.

O instalatie veche, bazata pe fire de aluminiu se poate dovedi neperformanta, iar prizele sunt, în cele mai multe cazuri, insuficiente.

Inlocuirea instalatiilor electrice este singura solutie atunci cand prizele se ard constant, cand penele de curent sunt lungi si foarte dese, cand anumite prize sau chiar aparate electrocasnice curenteaza la simpla atingere sau cand exista constant fluctuatii de tensiune in becuri si in alte aparate din casa.

De ce sa inlocuiesti instalatia electrica veche cu echipele noastre?

In situatiile de mai sus, cea mai buna solutie este înlocuirea instalatiei electrice cu una eficienta si performanta. Echipele de electricieni autorizati Electric Activ va pot ajuta de îndata ce luati aceasta decizie.

Electricieni autorizati si cu experienta se vor deplasa la fata locului si vor constata starea in care se afla instalatia electrica. Se vor estima costurile necesare schimbarii sau refacerii in intregime a acesteia, precum si durata necesara demersului. 

Pentru siguranta dvs., apelati intotdeauna la electricieni autorizati precum cei de la ELECTRIC ACTIV. Verificati intotdeuna daca autorizarile sunt reale. Multi specialisti afirma ca sunt autorizati, dar din pacate nu pot face dovada acestui lucru. Verifica documentele noastre aici.

Alte servicii oferite:

  • Servicii electrice de verificare si constatare
  • Servicii electrice de înlocuire / montare tablouri electrice
  • Servicii electrice de Verificare /reparatie / inlocuire sau montare a instalatiilor electrice
  • Servicii electrice de Montare protectii diferentiale împotriva electrocutarii
  • Servicii electrice de schimbare / montare de prize si intrerupatoare
  • Servicii electrice de schimbare / montoare corupuri de iluminat (aplice, lustre, plafoniere etc.)
Galerie foto
  • ...