Ekfrasis Translations & Consulting - Servicii traduceri Bucuresti

Servicii traduceri

Prin echipa de traducatori profesionisti, EKFRASIS CONSULTING ofera servicii de cea mai buna calitate în domenii specializate, precum: tehnic, financiar, juridic, medical, mass media, asigurându-se legalizarea si/sau apostilarea documentelor traduse, la cerere.

Limbi:

  • englezam franceza, germana, spaniola, greaca, italiana, bulgara, poloneza, rusa, ceha, solvaca, olandeza, turca, araba, chineza, japoneza, ebraica *

* la cerere avem capacitatea de a traduce în orice limba solicitata

Luând în considerare cresterea rapid? a cerintelor serviciilor de limb?, EKFRASIS CONSULTING îsi dezvolta si adapteaz? în permanenta ofertele de servicii de traduceri, pentru a veni în întâmpinarea clientilor s?i cu pachete integrate atât cantitative, cât si calitative.

Nu doar cantitatea si calitatea sunt importante în acest domeniu, ci si timpul care este esential în derularea afacerilor de succes ale clientilor s?i. Luând în considerare si acest al treilea factor, EKFRASIS CONSULTING realizeaz? traduceri din orice limb? într-un ritm rapid, pentru a putea îndeplini termenele limit? impuse de clienti.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212214449; 0722353145
Str. General Nicolae C. Dona, nr. 22-24, et. 1, Bir. 13, sector 1
Distribuie