Service Reparatii Interfoane, Bucuresti

Despre noi

Sunteti in cautarea unei firme care dispune de cel mai calificat personal pentru montarea sistemului desupraveghere, de alarma si de interfon inclusiv video-interfon?Fie ca vreti sa montati un sistem de supraveghere, de alarma si de interfon in orice tip de imobil spre exemplu: intr-o locuinta, intr-un sediu de firma sau intr-un bloc administrat de asociatie de locatari dispunem de cei mai buni specialisti in domeniu!Echipa noastra este formata din ingineri si tehnicieni care va pot ajuta in:

- Alegerea unui sistem de supraveghere video, alarma sau interfon.- Proiectrarea sistemului de supraveghere video, alarma sau interfon.- Oferirea celui mai bun pret pentru sistemul recomandat.- Instalarea sistemului de supraveghere video, alarma sau interfon.- Intretinerea sistemului de supraveghere video, alarma sau interfon.

 

Ca firma din momentul infiintarii ne putem mandri ca avem:Experienta

 

Oferim solutii si servicii de calitate in domeniul de sisteme de securitate. Experienta de peste 10 ani in acest domeniu ne recomanda ca un partener serios; un adevarat profesionist.

 

Profesionalism

 

Avem o echipa de specialisti in domeniu formata din ingineri si tehnicieni care sunt autorizati cu atestate A.N.R.E. sau I.G.P. orientata spre satisfacerea clientilor nostri.

 

Tehnologie

 

Am incheiat parteneriate cu cei mai mari importatori mondiali de echipamente pentru securitatea imobilului dumneavoastra, astfel putem oferi clientilor nostri o gama variata de solutii bazate pe cele mai noi tehnologii de prelucrare.

Galerie foto
  • ...