Eco Pest Control - Ignifugari si servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie, Bucuresti

Despre firma Eco Pest Control

Deoarece cunoastem importanta desfasurarii activitatii intr-un mediu curat, lipsit de prezenta nedorita a insectelor, rozatoarelor si microorganismelor care va pot afecta sanatatea si cauza daune materiale, societatea noastra va ofera consultanta si servicii de deratizaredezinsectiedezinfectie la cele mai inalte standarde, cu specialisti in profilaxia sanitar-umana si ingiena publica.

Scopul nostru se defineste prin obtinerea unor rezultate eficiente si durabile, astfel incat sa asiguram clientilor nostrii confortul dorit. Oferim profesionalism, calitate si promptitudine prin personal calificat, utilaje specifice si substante de minima toxicitate.

Demonstram competente de pregatire a operatiilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in conformitate cu specificul situatiei din obiectivul de tratat, stabilind toate aspectele preliminare legate de speciile daunatorilor de combatut, gradul de invazie, extinderea in spatiu si metodele de interventie ce urmeaza a fi aplicate.

Calitatea serviciilor oferite va este garantata pe o perioada de 30 de zile! Instruim beneficiarul cu privire la actiunile de deratizaredezinsectiedezinfectie, specificand cu precizie modalitatile de interventie ale acestuia in cadrul actiunilor, cu precadere in asigurarea curateniei ca etapa preliminara, obligatorie, pentru reusita combaterii daunatorilor si privind masurile de prevenire a eventualelor accidente tinand seama de factorii de risc existenti.

Pentru eficientizarea actiunilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie ne informam asupra cerintelor internationale. Eliminarea si prevenirea daunatorilor din apropierea dumneavoastra se realizeaza la standarde europene, cu maxima seriozitate si responsabilitate.

O echipa de profesionisti va sta la dispozitie!