Echipa Smart - Cursuri de pregatire si ateliere, Bucuresti

Organizare evenimente pentru copii

Echipa  Smart  - deschizator de drum in Organizarea de evenimente pentru copii ofera servicii premium in planificarea si  organizarea celor mai inedite si memorabile evenimente dedicate copiilor.
Centrul universului fiecarui parinte este copilul sau si orice parinte isi doreste ca momentele importante in viata copilului sau sa fie unice. Noi va punem la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti, specializati în organizarea evenimentelor de nisa pentru copii, care va vor ajuta sa aveti parte de o experienta minunata alaturi si împreuna cu copilul dumneavoastra.
Organizam absolut orice eveniment al copilului tau, de la Prima petrecere a acestuia(Botezul), zile de nastere, onomastice, serbari sau petreceri alaturi de colegii si prietenii sai, pâna la petrecerea de majorat, toate la cele mai inalte standarde.
?
Ce veti obtine apelând la serviciile noastre:
- rapiditate in Organizarea evenimentului, fara efort din parte dv.
- oferirea de variante multiple pentru : locatie, meniuri, decor spatii de desfasurare, servicii foto & video, servicii entertainment, etc
- economie in bugetul alocat evenimentului, compania noastra beneficiind de numeroase  reduceri oferite de partenerii nostri, dar si datorita adaptarii exacte a resurselor la dimensiunea evenimentului.
- UNICITATEA evenimentului si memorabilitatea acestuia in randul tuturor participantilor,  prin caracterul extrem de select si personalizabil al serviciilor oferite de echipa noastra.- SATISFACTIA sigura pentru sarbatoritul/a.Faptul ca lucram doar pentru copii si impreuna cu copii, ne asigura o buna cunoastere a asteptarilor si dorintelor lor si ne asigura reusita evenimentelor dedicate lor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0740035776
Str. Magura Vulturului, nr. 2, sector 2
Distribuie