Dynamic Clima Service - Montaj, reparatii aer conditionat Bucuresti, Ilfov

Centrale Termice

Indiferent daca sunteti un client curent care doreste sa programeze o interventie, un client nou care doreste sa adreseze orice întrebare, de la cele mai reci zile de iarna pâna la cele mai calde zile de vara, suntem întotdeauna aici pentru a va ajuta.

Contactati-ne oricând, ori de câte ori aveti nevoie de noi, tot anul!
Echipa noastra de specialisti va ofera reparatii centrale termice rapid. Nu se stie niciodata când poate aparea o defectiune la centrala termica ce va poate pune în dificultate si poate crea stari de panica.

De aceea, noi furnizam servicii de reparatii centrale termice , indiferent de marca sau model. Centrala termica reprezinta o unitate interiora complexa, modul în care se executa montajul conteaza foarte mult. Mai mult decât atât, indiferent ca vorbim de o zi obisnuita sau poate chiar una de sarbatoare, noi va stam la dispozitie, ceea ce înseamna ca nu trebuie sa va faceti nicio griji daca centrala prezinta probleme, indiferent de zi.
Servicii pentru centrale termice
Dispunem de o echipa specializata în domeniu pentru efectuarea reparatiilor sau înlocuirea pieselor defecte, dupa caz.
1Diagnosticare defect centrala. Înlocuire piesa defecta. Verificarea etanseitatii centralei.
2Remediere / reparatie în functie de codul de eroare. Remediere probleme arzator centrala.
3Constatare si consultanta tehnica sisteme termice de încalzire. Echilibrare termica calorifere. Remedierea încalzirii partiale.
4Montaj / Instalare / Înlocuire aparat aer conditionat.
5Montaj instalatii termice si de climatizare.
6Montaj sisteme HVAC, VRV, perdele de aer.
7Montaj termostat de ambient si extensii pentru centrala.
8Montaj vas de expansiune suplimentar centrala.
9Montaj boiler centrala.
Ai nevoie de tehnician centrala termica în vederea depanarii sau reparatiei? Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru informatii si lamuriri. Intervenim de urgenta, curat si profesionist.