Dual Tactic Grup - Alpinism utilitar

Sablare

Sablarea este procesul de curatare sau finisare prin suflare abraziva a suprafetelor de metal, piatra, sticla sau alt material solid. Aceasta se realizeaza cu ajutorul alicelor metalice, electrocorindonului, nisipului sau al altor materiale abrazive granulare care sunt propulsate cu viteza prin centrifugare mecanica sau cu ajutorul unui jet de gaze (aer comprimat) sau lichide (apa sub presiune) spre suprafetele de prelucrat.
Sablarea se foloseste atunci când, în vederea vopsirii, este necesar a fi curatate suprafete metalice complexe ce nu permit folosirea altor metode. Se executa în incinte închise datorita gradului mare de pericol pe care îl prezinta jetul de aer comprimat si nisip la viteze foarte mari. Sablarea este utilizata în industria metalurgica, santierele navale si în general oriunde este necesara curatarea rapida a unor suprafete.
→ deplasarea echipei de sablare/curatare la sediul dvs. pentru efectuarea lucrarii;
→ indepartarea celor mai dificile depuneri: graffiti, rugina, vopsea, mucegai, adezivi, grasimi, uleiuri,     indepartare parti deteriorate, etc.);
→ executarea lucrarilor in timp record;
→ micsorarea costurilor.Am investit si investim permanent in aparate si cursuri de calificare profesionala pentru a fi in pas cu noile tendinte de la nivel international.
→ Acordam o atentie deosebita fiecarui proiect in parte si raspundem pozitiv provocarilor.
   PrevNext
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12345
Procedeele de curatare/sablare utilizate pot fi aplicate cu succes in diferite domenii industriale: restaurari, auto, constructii, transporturi, farmaceutic, alimentar, etc.
Principalele aplicatii
curatarea / netezirea suprafetelor
pregatirea suprafetei pentru vopsire in camp electrostatic, grunduire/metalizare
satinarea
ecruisarea (modificarea proprietatilor metalelor/aliajelor prin deformare la rece)
sablarea decorativa

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724410416
Str. Fat Frumos, nr. 7B, Ploiesti, judetul Prahova
Distribuie