DRS-Architects - Studio de design interior Bucuresti

Domenii de expertiza

Arhitectura si proiectare generala a cladirilor
Planificare urbana
Arhitectura peisajului
Design interior
Design de mobilier
Proiectarea obiectelor
Managentul constructiilor

INGINERIE ARHITECTURALA
Biroul nostru ofera toate serviciile de proiectare necesare constructiei, de la due diligence tehnica privind santierul sau achizitia cladirii, proiectele conceptuale si documentatia autorizatiilor pâna la proiectele de licitatie, documentatia detaliata de executie si supravegherea santierului.

DESIGN INTERIOR
Due diligence tehnice, inclusiv studii arhitecturale, structurale si MEP. Amenajarea spatiului si optimizarea functionala. Proiect detaliat pentru executie. Proiectare mobilier Management de proiect.

URBANISMUL
Studii cuprinzatoare de zonare, inclusiv zone de protectie pentru monumente sau materiale periculoase | Documentatie de urbanism pentru proiecte de dezvoltare | Planuri generale generale ale orasului.

VIZUALIZAREA ARHITECTURII
Oferim imagini de înalta calitate si aplicatii interactive de realitate virtuala pentru a portretiza arhitectura neconstruita. Acestea sunt instrumente cuprinzatoare care ajuta la reducerea timpilor pentru deciziile de proiectare si, de asemenea, ajuta proiectele de dezvoltare a pietei.

MANAGEMENT DE PROIECT
Oferim o gama completa de servicii bazate pe constrângeri specifice proiectului, cum ar fi domeniul de aplicare, timp, calitate si buget. Fiind si o companie de design cu servicii complete, folosim o abordare integrata constând în optimizarea designului, îmbunatatind în acelasi timp calitatea si reducerea costurilor prin gestionarea cu succes a resurselor de executie.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0314245515
Strada Ion Luca Caragiale, Nr. 28, parter, sector 2
Distribuie