Dr Daniela Ionescu - ORL - fitoterapie Bucuresti

Clinica virtuala

Consultatii Online prin platforma de Telemedicina
Beneficiaza de un consult ORL din confortul casei tale!
D-na. Doctor Daniela Ionescu ofera consultatii online pentru specialitatea ORL pentru a ajuta cu sfaturi si recomandari medicale de specialitate pe cei care nu se pot deplasa în clinica, sau pe cei care, în aceasta perioada, doresc sa se protejeze, ramânând acasa.

Pacientul se programeaza pentru consultatia la distanta, iar la ora stabilita va intra în direct cu medicul caruia îi va povesti problemele si îi va prezenta analizele sau documentele medicale. Discutia online dureaza cât o consultatie obisnuita (maximum 30 de minute), timp în care medicul va putea stabili un diagnostic probabil pentru care va face recomandari de investigatii si tratament.
Ce presupune consultatia online?
Consultatia online se face prin intermediul unui apel video din platforma de telemedicina. Prin consultatia online puteti beneficia de opinii si sfaturi medicale de specialitate, iar în urma evaluarii medicale puteti primi recomandari de tratament, medicatie sau recomandari pentru investigatii suplimentare, daca este cazul. Totusi trebuie sa tineti cont de faptul ca o consultatie online nu poate înlocui consultatia fata în fata din cabinet, care poate fi necesara si stabilita ulterior.

Galerie foto
  • ...