Ioana Druiu, Cabinet Psihologic Bucuresti

Consiliere psihologica si terapie pentru copii

Daca te ingrijoreaza comportamentul copilului tau nu ezita sa soliciti o evaluare psihologica in cadrul cabinetului.

Aceasta forma de consiliere se adreseaza copiilor de toate varstele care prezinta comportamente dezadaptative (fobii, anxietate, timiditate, agresivitate, tulburari somatice, performante scolare slabe, neincredere in propriile forte, opozitionism, gelozie fraterna…) dar si celor care parcurg etape ale vietii dificil de gestionat (divortul parintilor, mutarea locuintei, schimbarea scolii, spitalizare, plecarea unuia dintre parinti, intrarea la scoala).

Tehnicile folosite in cadrul cabinetului sunt prietenoase si distractive pentru copii. Consilierea copiilor se realizeaza prin tehnici specifice varstei acestora, de tipul jocului si povestilor, meloterapie, artterapie, dramaterapie, dans si tehnici corporale si este sustinuta de psihologi pentru copii, specializati in consilierea copiilor si familiilor.

Deseori copiii nu constientizeaza propriile nevoi si nu pot cere in mod direct ajutorul insa fac acest lucru prin manifestarea diferitor comportamente dezadaptative. Aceste comportamente trebuie luate in serios iar noi, adultii, suntem responsabili sa le oferim oportunitatea de a creste si de a se dezvolta intr-un mod sanatos si armonios.

In cadrul cabinetului psihologic veti fi intampinati de un psiholog pentru copii. Psihologul pemtru copii un terapeut specializat in psihologia copilului, in evaluarea copiilor, consilierea si terapia pentru copii si care detine tehnici si metode creative de relationare si interactiune cu copii de diferente de diferite varste.

Sedinta 45-50 min – 120 RON

Galerie foto
  • ...