Documents Storage Solutions Firma de contabilitate cu experienta Bucuresti

Servicii contabile pentru companii

De ce sa externalizez serviciile de contabilitate si salarizare?

 

Pentru ca vei economisi bani. Platesti doar pentru ce se munceste. Gandeste-te ca platesti un contabil angajat, indiferent daca are doar doua inregistrari de facut sau 15. La un calcul simplu, prin utilizarea serviciilor noastre vei economisi cel putin 3.500 de lei pe luna. Asta inseamna 42.000 de lei pe an.

 

Deoarece pentru mai putini bani, vei avea o echipa la dispozitie, nu un singur om. Noi iti oferim special pentru compania ta, un specialist pentru fiecare domeniu in parte. Si asta pentru mai putini bani decat cheltui acum.

 

 

Pentru ca, mai mult ca sigur, contabilul tau nu este raspunzator in fata legii pentru deciziile luate. Noi suntem. Pentru tine si pentru compania oferim garantie 100% pentru toate deciziile luate.

 

Pentru ca, mai mult ca sigur, contabilul tau nu te poate despagubi material pentru o greseala pe care a facut-o. Noi eliminam aceste pierderi prin asigurarea de risc profesional si raspundere civila, asigurare la care nu am apelat in ultimii 15 ani de activitate.

Ce vei face cu acesti bani? Contacteaza-ne acum pentru a-ti demonstra cum poti economisi acesti bani.

Ai nevoie de mai multe motive?

 

Pentru ca vei fi reprezentat fara cusur in fata echipelor de control fiscal-contabile

 

Pentru ca “unde-s multi puterea creste”. Una este sa ai un contabil la dispozitie si alta este sa ai la dispozitie o echipa cu peste 25 de experti in contabilitate. Corect?

 

Deoarece lucram pentru compania ta 24/24, 7/7, 365/365. Nu ne imbolnavim, nu plecam in concedii, nu ne invoim. Iti garantam ca vei avea intotdeauna pe cineva la dispozitie

 

Suntem mereu la zi cu toate modificarile legislative, astfel incat sa putem lua cele mai bune decizii pentru compania ta in cel mai scurt timp. Te vei putea apara sau vei putea profita imediat de orice modificare legislativa

Galerie foto
  • ...