Clinica Doctor Acasa-Bucuresti

De ce sa alegem Clinica Doctor Acasa ?

Servicii medicale complete la domiciliul dumneavoastra.

Suntem o echipa tanara si entuziasta de medici si asistenti medicali. Dorim sa ne impunem pe piata serviciilor medicale din Romania, dovedind ca asiguraram servicii medicale la nivel de excelenta pentru pacientii nostrii. Printr-o pregatire asidua si un interes permanent orientat spre pacient, am reusit sa ne pozitionam in topul furnizorilor de servicii medicale la domiciliu.

Puteţi conta pe seriozitatea, profesionalismul si omenia personalului nostru medical. Activam de cativa ani, dar sutele de pacienti tratati deja, ne recomanda cu deplina incredere.

In prezent suntem in curs de acreditare ISO 9001 – Managementul Calitatii, standard ce va garanta calitatea seviciilor noastre, iar pe noi ne va obliga in permanenta sa ne perfectionam.

Serviciile sunt prestate de personal calificat în domeniu, cu experienta bogata.

 

Doctor Acasa este clinica medicala privata ce ofera tuturor abonatilor ei cele mai complete servicii medicale existente in Romania. Noutatea adusa de clinica Doctor Acasa este ca toate serviciile medicale sunt oferite la domiciliul pacientului.

Ce ofera clinica Doctor Acasa?

Toate serviciile medicale oferite de clinica Doctor Acasa (consultatiile de medicina generala, consultatiile de medicina de specialitate, seturile de analize, investigatiile imagistice, retetele, livrarea medicamentelor etc.) sunt efectuate la domiciliul pacientului, acordandu-i acestuia confortul maxim in accesibilitatea la serviciul medical la un standard superior de calitate si la un pret accesibil.

Abonamentele Doctor Acasa sunt echilibrate dar si flexibile, ele putandu-se modifica financiar direct proportional cu continutul acestora, astfel incat sa se adapteze intr-un mod eficient nevoilor medicale ale pacientilor.

Doctor Acasa aloca fiecarui abonat un medic personal competent, care realizeaza managementul starii sale de sanatate prin masuri specifice de preventie a afectiunilor depistate in stare incipienta, prin masuri terapeutice, precum si prin programe de informare medicala si consiliere a stilului de viata.

 

De ce sa alegem Doctor Acasa?

Doctor Acasa nu este doar un serviciu medical la domiciliu, ci si un stil de viata. Atunci cand o persoana sau o familie se aboneaza la Doctor Acasa, acestia uita complet de efortul alocat deplasarilor de la un centru medical la altul, de timpul alocat asteptarii la usa cabinetului medical sau de drumurile la farmacie dupa medicamente. Acest lucru se traduce prin faptul ca abonatilor Doctor Acasa li se ofera un stil de viata adecvat, unde timpul este folosit eficient in beneficiul pacientilor.

 

Avantajele serviciilor medicale Doctor Acasa:

– servicii medicale integrale, de cea mai buna calitate si la un pret accesibil – pachete de servicii medicale echilibrate si flexibile – retea dezvoltata de specialitati medicale care sa asigure o acoperire a tuturor afectiunilor – aparatura medicala portabila de cea mai buna calitate – o echipa de medici din toate specialitatile medicale care si-au demonstrat calitatile profesionale de-a lungul carierei, cu rezultate apreciate de numarul mare de pacienti tratati pana in prezent – servicii de urgenta medical – accesul la un laborator de analize care detine toate atestatele, acreditarile de calitate ISO si referintele reiesite din gradul de satisfactie al clientilor pe care respectivul centru ii are deja.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0784276950; 0788629415; 0788676433
Str.Prelungirea Ghencea, nr. 53 bis, lot1, bloc F3, scara A, etaj 1, sector 6,
Distribuie