Dr. Bulgaru Daniela Cristiana, Cabinet medical Bucuresti

Acupunctura

La tratamentul prin acupunctură se obţin foarte bune rezultate într-o gamă largă de afecţiuni, cum sunt:-afecţiuni musculo-scheletale: reumatisme, contracturi, traumatisme, contuzii, hematoame, crize de lumbago-spondiloză, artroze.

 

ATENŢIE: afecţiunile discurilor intervertebrale trebuie evaluate neurologic obligatoriu. -afecţiuni O.R.L., pareze faciale-tulburări de ciclu menstrual şi unele afecţiuni ginecologice, afecţiuni de tract urinar-cefalee migrenoasă, alergii, variaţii ale tensiunii arteriale, oboseală cronică, insomnii-in asociere cu alte masuri si metode de tratament este utila in combaterea obezitatii prin stimularea metabolismului.      

 

Medicii chinezi au raportat succese notabile şi în tratarea encefalopatiilor infantile şi a diabetului prin acupunctură. Practic, cu excepţia cancerului, a bolilor în fază terminală, a HIV SIDA şi a TBC, toate bolile pot beneficia în diverse grade, de tratament prin acupunctură.      

 

Acupunctura se poate practica şi pe zone reflexogene - urechi, palme. Pe pavilionul urechii se află proiecţia întregului organism uman în poziţie fetală, cu capul în jos, aşa cum stă fătul în uter în ultima perioadă a sarcinii, fiecare organ intern putând fi stimulat prin înţeparea zonei corespunzătoare de pe ureche.

 

Se pot obţine indicii importante despre organele afectate printr-o inspectare atentă a urechii, pe suprafaţa acesteia apărând modificări de culoare sau/şi de consistenţă şi, bineînţeles, durere la apăsare. Punctele active de pe suprafaţa urechii pot fi stimulate prin înţepare cu ace de acupunctură sau prin presiune aplicată cu instrumente adecvate.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0726127718
Bd.Basarabia, nr. 19 (P-ta Muncii), sector 2, Bucuresti
Distribuie