DN Business Accounting Solutions contabilitate completa Ilfov

Cine suntem

DNBUSINESS este formată dintr-o echipă dinamică si responsabilă de experti în diferite arii de activitate-servicii de analiză si consultantă business, contabilitate, expertiză si audit financiar - coordonată de managerul general Neli Robeci.

În experienta de peste 15 ani în lucrările de contabilitate, analiză, expertiză si audit financiar am deprins, mai presus de exigenta calitătii serviciilor, abilitatea de a comunica eficient cu clientii no?tri pentru a întelege cerintele fiecăruia si a maximiza astfel potentialul în piată a business-ului său.

Viziunea DNBusiness are în centrul său clientul si suprapunerea ideală a prestatiei noastre cu cerintele acestuia. În realizarea acestei viziuni ne folosim de pârghii precum: responsabilitate, profesionalism, dedicare, experientă acumulată în piata serviciilor de contabilitate, analiză, expertiză si audit financiar.

Misiunea noastră o reprezintă abilitatea de a ne raporta la feed-back-ul clientului nostru; astfel, ne ancorăm în viziunea afacerii fiecăruia pentru a ajunge la cele mai bune rezultate!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0765311202
Str. Iederei, Nr. 62-66, Bragadiru, judetul Ilfov
Distribuie