Camin de batrani Din Nou Acasa - Hunedoara

Despre noi

Noi, echipa „Din Nou Acasa”, suntem copiii care, din dragoste si din respect pentru parintii si bunicii nostri, am decis înfiintarea Caminului de batrâni „Din Nou Acasa”.
Cu totii am avut un vis: sa le oferim celor mai dragi oameni din lume, carora le datoram viata, bucurie, alinare si o existenta senina, lipsita de griji.
Caminul de batrâni „Din Nou Acasa” este felul nostru de a le multumi tuturor parintilor ajunsi la vârsta nobila a senectutii pentru toate acele clipe în care si-au facut griji pentru noi si pentru faptul ca ne-au îndrumat pasii pe drumul catre maturitate.
„Din Nou Acasa” este locul ideal unde seniorii sunt foarte bine îngrijiti, specialistii ocupându-se cu daruire si în permanenta de pastrarea, întretinerea si îmbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice.
Ospitalitatea vine din inima. Si ce poate fi mai frumos decât sa fii înconjurat de oameni calzi care îti ofera un zâmbet la fiecare pas.
Acestea sunt valorile în care noi, echipa „Din Nou Acasa”, credem si pe care le oferim: iubire, respect, daruire si caldura sufleteasca

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0741069658
Str. Muresului, Nr 11, bloc 23, judetul Hunedoara
Distribuie