Dinamic Electro PRAM, Instalatii electrice si de automatizare - Bucuresti si Ilfov

Instalatii electrice si de automatizare

Executare bransamente aeriene si subterane la tensiunea de max. 0.4 kV

In baza atestatului ANRE firma noastra asigura documentatie de executie, intermediere avize, executie efectiva a lucrarilor de bransament.

Montarea de contoare electrice

Putem realiza separari ale instalatiilor electrice interioare si montare de contoare pasante. Contorul pasant este pentru contorizare interna intre mai multi subconsumatori. Putem monta contori monofazici dar si trifazici in masura directa sau prin reductori de curent.

Montarea, verificarea sau schimbarea tablourilor electrice

Pentru ca tabloul electric este componenta cea mai importanta intr-o instalatie electrica, firma noastra efectueaza lucrari de revizie/reparatii cu scule si aparate de ultima generatie (truse de masura rezistente de izolatie si contact, aparate analiza temperaturi in infrarosu, truse de curenti si tensiuni, etc.).

Montarea de stalpi de iluminat si corpuri de iluminat exterioare si interioare

Utilizam si recomandam clientilor corpuri de iluminat cu becuri economice si leduri pentru care, putem asigura o multitudine de tipuri, modele si dispozitive de alimentare/control.

Montarea de reclame sau casete luminoase

Putem sa va oferim proiecte de executie si solutii de reclama cu casete cu tuburi vidate si benzi cu LEDuri, care pot fi comandate in orice forma sau culoare dorita

Realizarea de instalatii in conditii special

Efectuam reparatii/montaj instalatii electrice de forta si automatizare in zone cu pericol de explozie avand in acest sens 2 electricieni autorizati INSEMEX care au multa experienta in Statii de carburanti si Depozite petroliere.

Realizarea de alimentari de rezerva, cu generatoare electrice

Generatoarele electrice vor porni automat, cu sisteme AAR, si vor alimenta consumatorii vitali pe perioada avariilor si deranjamentelor alimentarii normale cu energie electrica.

Realizarea de instalatii compensare a factorului de putere

Asiguram consultatii/masuratori pentru stabilirea necesitatii instalatiilor de compensare a factorului de putere si executam/reparam baterii de compensare a factorului de putere cu echipamente de ultima generatie.

Pentru fiecare dintre serviciile prezentate va oferim, la cerere (office@depram.ro), oferta de pret explicita si negociabila in functie de tipul si cantitatea de lucrari necesara.

Galerie foto
  • ...