Diangi Grup, Bucuresti - Service autorizat pentru mobile Allview

Upgrade hardware

Alege configuratia care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. X4 Soul Infinity vine cu 2 variante de procesor, 3 variante de memorie RAM si Flash si 4 combinatii de camera foto. Adica X4 Soul Infinity L, X4 Soul Infinity S, X4 Soul Infinity N si X4 Soul Infinity Z.

Pentru a avea un telefon mai performant este suficient sa optezi pentru o configuratie superioara. O poti avea prin achizitionarea kit-urilor cu solutii tehnice adaptate nevoilor tale.

Upgrade-ul va putea fi foarte u?or de realizat in service-urile Diangi. Costul operatiunii este format din diferenta de pret intre varianta pe care o detii si modelul la care doresti sa faci upgrade, la care se adauga 99 lei. Diferenta de pret este calculata luandu-se in considerare preturile produselor afisate pe www.allview.ro in ziua receptionarii produsului in service.

De exemplu, detii un smartphone X4 Soul Infinity S si doresti upgrade la X4 Soul Infinity N. Costul upgrade-ului va fi 1399 lei* – 1199 lei* + 99 lei = 299 lei.

In cazul in care doriti un upgrade hardware va rugam sa ne trimiteti urmatoarele informatii pe ticket.allview.ro:

  • Nume si prenume
  • Adresa de unde se poate ridica produsul
  • Numar telefon si adresa e-mail
  • Intervalul orar in care sunteti gasit de catre curier la adresa
  • Cand il trimiteti catre service, produsul trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie si sa fie ambalat (ideal in cutia originala, daca nu intr-un ambalaj care sa il protejeze, in caz contrar clientul este responsabil de orice problema aparuta).

    Galerie foto
    • ...
    Categorii
    Date de contact
    0723342 644; 0749342644
    Bd. Timisoara, Nr. 92,Sector 6, Bucuresti
    Distribuie