Diana Imob - Constructii case la rosu si case la cheie, Bucuresti

Diana Imob - Despre noi

Suntem o firma de constructii din Bucuresti specializata in constructii civile (case la rosu si case la cheie), constructii industriale (hale / structuri), amenajari interioare, exterioare si servicii de consultanta, proiectare si renovare a constructiei. Vom oferi intotdeauna cele mai bune servicii la cele mai bune preturi!

 

S.C. Diana Imob S.R.L. este o firma romaneasca ce a luat fiinta in anul 2004 la initiativa unei echipe tinere de costructori, cu o misiune precisa, aceea de a oferi clientilor nostri cel mai inalt nivel al calitatii in constructii la un pret corect si competitiv. Astazi suntem o firma de baza in societatea moderna, cu un portofoliu impresionant si reprezentativ, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor nostri.

Oferim o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor: servicii de consultanta, proiectare, renovare si executie a constructiei.

Constructiile civile si industriale sunt principalul obiect de activitate al companiei noastre. Pe langa aceste servicii ne ocupam si de domeniul amenajarilor interioare si exterioare, instalatiilor electrice, termice si sanitare.

Firma este dotata cu utilaje dintre cele mai performante, care servesc la: excavari, sapaturi, forari, forari transversale etc.

Galerie foto
  • ...