Diamond Kids - Cresa, Gradinita si After School Bucuresti

Despre noi

Ce poate fi mai frumos decat copilaria? Sa fim parte din procesul de crestere al copiilor este una dintre cele mai minunate pasiuni ale noastre. Din dragoste pentru copii si din dorinta de a oferi societatii viitori adulti echilibrati emotionali, am construit un loc deosebit, plin de caldura si armonie, unde oamenii din echipa fac diferenta
UN LOC ARMONIOS SI CLASE DOTATE CU JUCARII,
echipamente si mobilier de inalta calitate, construiesc ceea ce azi inseamna Diamond Kids. O gradinita dedicata copiilor, inca de la cele mai fragede varste, pana la scoala, unde ii sprijinim cu programul nostru special de afterschool. Inca din 2015 sute de copii au trecut prin clasele noastre, facand parte din frumoasa noastra familie.
Ne-am deschis inima si am construit pentru micuti un loc aparte, in care sa le starnim curiozitatea, sa le aducem in atentie cele mai frumoase lucruri ale vietii, sa ii invatam sa lucreze in echipa, dar sa fie si lideri, sa isi iubeasca aproapele si sa-i inteleaga nevoile si sa se adapteze lor.
Ne perfectionam continuu echipa pentru a tine pasul cu schimbarile comportamentele si nevoile copiilor care ne trec pragul gradinitei. Asa ca nu e de mirare ca cel putin semestrial educatoarele noastre merg la cursuri de dezvoltare personala, comunicare, astrologie si autocunoastere. Cursuri care vin intampinarea unei mai bune relatii educator-copil-parinte.
Suntem guvernati de valori precum onestitate, bun simt, dreptate, incredere, iubire, iertare si avem grija ca si micutii nostri sa parcurga drumul copilariei sub umbrela acestor valori.

Oferim iubire pentru a cultiva iubire, iar acesta este cel mai de pret dar al nostru. Brate pregatite intodeauna sa primeasca un suflet de copil.
Galerie foto
  • ...