Perfect Design - executie si montaj usi si ferestre PVC

Glafuri

Va oferim o gama variata de glafuri de interior si glafuri de exterior. Acestea sunt din PVC la interior si din Aliminiu la exterior rezistente la zgarieturi, usor de curatat dar esentiale la finisarea fiecarei fereastre.Glaful interior (în cazul folosirii solbancului) se va introduce sub rama ferestrei pâna în profilul solbanc si se va lipi (cu adeziv special sau pe un pat de mortar) pe zid. Se va etansa cu silicon, pe toata lungimea, în zona de contact a acestuia cu rama ferestrei. Glafurile exterioare se monteaza prin clipsare sub rama si pe solbanc, iar apoi se fixeaza de acesta cuajutorul unor suruburi autofiletante. La capete se vor monta capace. Se etanseizeaza cu silicon zona de contact între tâmplarie si glaf, în cazul în care nu este utilizat profilul solbanc. Trebuie evitata obturarea gaurilor de drenaj de la exterior. Se recomanda, utilizarea solbancului.

Glafuri interior din PVC

Glafurile PVC de interior au atat un rol estetic, intregind o fereastra, dar si un rol functional de protejare a peretelui. Acestea constituie o rezolvare profesionala atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari.

Glafurile de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta. in conditii de utilizare intensive. Disponibile intr-o larga gama de culori, cu imitatii de lemn, glafurile aduc un design aparte oricarui interior. 

Glafuri exterior din aluminiu

Rolul glafului exterior in eficienta tamplariei moderne este hotarator. Din literatura de specialitate si din observatiile noastre in timp se poate remarca in unele cazuri umezeala sporita in jurul ferestrei si mai ales pe peretele de sub aceasta. Cauza principala a acestui fenomen (in conditiile in care fereastra respecta parametrii calitativi) este inexistenta glafurilor exterioare sau neremedierea celor vechi.

Galerie foto
  • ...