Depozitul de Schele - Vanzari si inchirieri schele metalice, Bucuresti

Inchiriere schela metalica

Depozitul de Schele sustine afacerea ta cu un sistem de schele metalice de inchiriat , modulare britanice kwikstage, care se deosebeste de schela metalica uzuala formata din cadre prefabricate printr-un grad avansat de flexibilitate.

Sistemul de schele metalice kwikstage este format din stalpi de otel de 2 si 3 m, prevazuti din jumatate in jumatate de metru cu un sistem de V-uri care va permit sa stabiliti oriunde se gasesc ele nivele de lucru pentru accesul dorit. In aceste V-uri se fixeaza printr-un sistem cu pana elementele ce asigura protectie (‘’mana curenta’’) si profilul T pe care se fixeaza podinele pe care stam pentru lucrul la inaltime. Sistemul astfel creat va permite sa realizati structuri metalice, sa intercalati structura schelei cu alte structuri metalice, pentru un acces mai bun la inaltime.

Oferim schela metalica de inchiriat kwikstage cu o latime de lucru de 1,2 sau 0,8m si o lungime multiplu de 2,5m (care este lungimea unui modul de schela metalica)
Oferim transportul schelei in santier, incarcare si decarcare la noi in depozit cu stivuitorul si optional va putem asigura si montajul si demontajul schelei cu o echipa specializata.

Galerie foto
  • ...